Over Anouk

Over mij & Werkwijze

Over Anouk

Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.Wellicht ben je op zoek naar een enthousiaste en geduldige fotograaf? Mooi!Ik ben Anouk Peeters, 39 jaar en ik ben een gespecialiseerd fotograaf voor kinderen / familie’s en zakelijke shoots voor ondernemers.  Daarnaast kun je bij me terecht voor een mooie natuurlijke new born fotoshoot, zwangerschap en bruiloften door heel Nederland. Woon je in Zeeland of Groningen, ik kom gewoon naar je toe, geen probleem.

Gepassioneerd fotograaf

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Daarom wordt ik ontzettend blij van foto’s maken waar het plezier en je persoonlijkheid vanaf straalt. Zonder dat het voelt als stijf poseren.

Kinderen of volwassene en hun emoties vastleggen zoals ze echt zijn, dat is wat ik het liefste doe. Iedere dag.
Bij voorkeur op een positieve en enthousiaste manier, met veel geduld, opdrachtjes, grapjes en gezellige momenten.

Voor de Fotoshoot

Voor de fotoshoot nemen we samen even je wensen door en plannen we in  een datum in voor de  fotoshoot.

Nadat de afspraak in onze agenda’s is gezet, zal ik je per mail een officieel boekingsformulier toesturen. Zodra ik deze ingevuld retour heb mogen ontvangen is je boeking definitief. En zijn de algemene voorwaarden en de AVG Verklaring van kracht.

Ongeveer een week voordat de shoot plaatsvindt zend ik je per mail de laatste informatie toe. Hierin staat waar we elkaar ontmoeten, de wijze van betalen en vind je enkele kleding tips voor de fotoshoot.

Tijdens de Fotoshoot

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en gaan er vanaf dat moment een leuke tijd van maken.

Ik start over het algemeen even zonder camera, zodat als dat nodig is, de kinderen even kunnen wennen aan mij als persoon.

Nadat we kennis hebben gemaakt komt mijn vriend “Raf” (de giraffe op de camera) uit de tas en gaan we naar ons eerste plekje toe.

Hier zullen de eerste poses, grapjes en gekke bekken getrokken worden.

Tijdens de fotoshoot zelf laat ik de kinderen ook lekker spelen, dingen ontdekken en ze zelf laten vertellen wat hun idee van een mooie foto is. Zodat kinderen de shoot ervaren als een echt feestje waarbij ze zien dat ze zichzelf mogen zijn!

Dat geeft het beste resultaat en creëert
een moment waar je nog jaren met een glimlach naar terug kan kijken

Kinderen en hun emoties vastleggen zoals ze echt zijn, dat is wat ik het liefste doe. Iedere dag.
Bij voorkeur op een positieve en enthousiaste manier, met veel geduld, opdrachtjes, grapjes en gezellige momenten.

Daarom wil ik iedereen, en vooral kinderen, motiveren hun mooiste
uitstraling te laten zien en behouden!
Dik, dun, met handicap of niet: je bent het waard en mag er zijn!

Na de Fotoshoot

Vraag ik je om nog heel even geduld te hebben, want de foto’s uitzoeken en in mijn stijl te bewerken kost even wat tijd.

Na ongeveer 2 weken (meestal eerder) stuur ik je via de mail een link en een wachtwoord toe, zodat je de foto’s in een online galerij kunt bekijken.

De foto’s worden hier in zowel kleur als zwart/wit getoond en je kunt ze bekijken, liken en gelijk bestellen. Ook kun je hier met meerdere personen tegelijk in om de foto’s te bekijken.

In deze galerij kun je de foto’s direct bestellen, downloaden en indien gewenst kun je de foto’s bij me laten afdrukken in allerlei formaten en materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie vergroting op canvas of gewoon een afdruk van 10x15cm. 

 

 

Ervaringen

Benieuwd naar de Mogelijkheden?

Benieuwd naar welke mogeljkheden en fotoshoots er te boeken zijn?

Neem dan eens hier een kijkje..

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Anouk Peeters Fotografie