Anoniem;

” Wat een ontzettend mooie ervaring hebben wij gehad met Anouk in de bossen van Leende.
Geduld, vakmanschap en een hoop spontaniteit hebben ervoor gezorgd dat wij als familie, 4 gezinnen, dolblij zijn met de resultaten van de fotoshoot. Zo blij dat we niet konden kiezen en we uiteindelijk alle foto’s hebben gekozen.
Vooral de kindjes waren dol op Raf de Giraf (knuffeltje op de camera). “

 

 

 

Familie Hamilton;

“Anouk Peeters is een hele prettige en kundige fotografe. Ze is flexibel en weet zowel kinderen als volwassenen snel op het gemak te stellen. De foto’s zijn daardoor altijd ‘echt’ en puur en van zeer goede kwaliteit. We hebben al meerdere shoots bij haar gehad, van New Born tot Cake Smash tot portret en een familie shoot. Allemaal met een fantastisch resultaat, een dikke aanrader dus!”

 

 

 

 

Familie de Rooij – Jansen

“Heel blij en dankbaar voor de shoot die ik onlangs heb laten maken door Anouk. Ik had een spoed verzoek en daar heeft Anouk super in meegedacht!”

 

 

 

 

Familie Faasen;

Supergezellige ontspannen fotoshoot op een hele mooie locatie waarbij Anouk als geen ander de kunst verstaat van het maken van exact de juiste plaatjes. In ons geval met een hele speciale betekenis……”

 

 

 

 

Familie van Scherpenzeel;

“Wij wilde eigenlijk geen foto’s laten maken, omdat we niet houden van die ‘gemaakte’ foto’s. Dankzij jou hebben wij super mooie spontane foto’s en was de shoot ipv vervelend eigenlijk heel relaxt. Wij zijn blij, super bedankt!”

 

 

 

 

Familie Schoormans;

“Anouk is een enthousiaste, goedlachse dame. Lekker ongedwongen, ideeënrijk, maar staat ook zeker open voor ideeën van de klant. Gaat erg leuk met kinderen om. Klanten mogen zichzelf zijn! Bereid haar werk goed voor. We kregen voor de shoot keurig de nodige informatie waar we verwacht werden aangevuld met een hoop tips over kleding, samenstelling, zelf mee te brengen materialen enz.
Kortom, ga zo door Anouk! Van ons krijg je een dikke pluim!”

 

 

%d bloggers liken dit: