Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Hey mede ondernemer, wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Wellicht ben je op zoek naar een enthousiaste en geduldige fotograaf, die jouw en je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met professionele foto’s voor je Business? En foto’s die weergeven wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Mooi!

Ik ben Anouk Peeters, 39 jaar en ik ben een gespecialiseerd fotograaf voor business shoots voor bedrijven en kinder – familie fotoshoots.  

Wellicht herken je dat wel? Je bedrijf loopt goed, maar goede en professionele foto’s worden steeds vaker uitgesteld  Toch wordt dit steeds belangrijker in onze maatschappij, en is het belangrijk om je klanten te laten zien dat je bedrijf door de jaren heen gegroeid is. Of juist als je start dat je gelijk jezelf en jouw visie professioneel laat zien.

Maar om als (startend) ondernemer op de foto gaan is voor je gevoel vaak erg ongemakkelijk. Je voelt je erg kwetsbaar voor de camera, en hoopt maar dat je op de juiste manier gezien wordt door de fotograaf. En dat het ook echt “klikt” tussen jou en de fotograaf.

Authenticiteit uitstralen met mooie foto’s voor je business, dat is waar ik in geloof en voor sta.

Als fotograaf help ik je graag met datgene wat jij wil uitstralen mooi en op de juiste manier neer te zetten en naar buiten te brengen.

Business & Branding

Wil je een zakelijk profielfoto of gewoon mooie content voor op je website en/of social media? Alleen dan wel zoals je ECHT bent.. 

Styled Mini Shoot

Een fotoshoot en laagdrempelig netwerken tegelijk? Dat kan! Op speciale locaties kun je jouw zakelijke foto’s laten maken..

Ervaringen

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Anouk Peeters Fotografie