Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Hey mede ondernemer, wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Wellicht ben je op zoek naar een enthousiaste en geduldige fotograaf of mentor, die jouw en je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen voor je onderneming? En liefst met authentieke foto’s die weergeven wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Mooi!

Ik ben Anouk Peeters, 40 jaar en ik ben een gespecialiseerd fotograaf voor social media shoots voor bedrijven.

Wellicht herken je dat wel? Je start net je eigen bedrijf of je bedrijf loopt goed, maar goede en professionele foto’s worden steeds vaker uitgesteld.

Toch wordt online zichtbaarheid steeds belangrijker in onze maatschappij, en is het belangrijk om je klanten te laten zien dat jij en je bedrijf door de jaren heen gegroeid zijn. Of juist als je start dat je gelijk jezelf en jouw visie professioneel laat zien.

Maar om als (startend) ondernemer op de foto gaan is voor je gevoel vaak erg ongemakkelijk. Je voelt je erg kwetsbaar voor de camera, en hoopt maar dat je op de juiste manier gezien wordt door de fotograaf. En dat het ook echt “klikt” tussen jou en de fotograaf.

Authenticiteit uitstralen met mooie foto’s voor je business, dat is waar ik in geloof en voor sta.

Als fotograaf help ik je graag met datgene wat jij wil uitstralen mooi en op de juiste manier neer te zetten en naar buiten te brengen. En voor meer advies hierover kan ik altijd even met je brainstormen of juist een mooi mentorschap aangaan.

Ik kan je helpen met het advies rondom je gehele content voor social media of puur en alleen met wat nieuwe foto’s voor je website.

Vragen? Je kunt altijd bij me terecht voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Brainstorm Sessie's & Mentorship

Worstel jij met je bedrijf en social media een professionele en Authentieke uitstraling te geven? Of ben je starter en kan je wel wat advies en tips gebruiken? 

Ik help je graag om alles tot een mooi, passend en professioneel geheel te maken.

Social Media Fotoshoot

Wil je een zakelijk profielfoto of gewoon mooie content voor op je website en social media? Alleen dan wel zoals je ECHT bent.. 

Een fotoshoot waarbij rust, plezier en puurheid voorop staat.

Ervaringen

Check Beschikbaarheid

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben of je gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Anouk Peeters Fotografie