Anouk's Mobiele Presets

Lukt het je maar niet om je foto's te bewerken als een echte professional?

 

Nu we door Corona steeds meer thuis zitten en we zelf al die leuke plaatjes maken met onze smartphone, wil je zelf natuurlijk ook kleurrijke en sprankelende foto’s hebben.

Welke lijken op foto’s van een fotograaf.

En hoe leuk is het dan om je foto’s in dezelfde stijl als Anouk te hebben!

Om mijn natuurlijke en kleurrijke stijl bij je thuis te kunnen brengen heb ik speciaal voor jullie eigen presets (een filter voor over je foto) ontwikkeld.

En deze presets heb ik meteen omgezet naar een mobiele versie, zodat jij mijn stijl overal direct en snel ook op jouw foto’s kunt gebruiken.

Je kunt een losse preset bestellen in de stijl die het beste bij jouw foto’s past, of gewoon de hele bundel, zodat je altijd keuzes en stijlen hebt die bij elkaar passen.

Perfect wanneer je als moeder, blogger of ondernemer een constante stijl in je foto’s op social media wilt hebben. Of als je het leuk vindt om je jaarlijkse plakboek van de kindjes een beetje in dezelfde kleur en stijl te maken.

Mijn presets geven jouw foto’s dan ook met één klik een professionele stijl.

Mobiele Presets

Van natuurlijke en kleurrijke foto’s tot een zachte en mooie zwart-wit bewerking.

Met deze mobiele presets tover jij met 1-klik , 10-seconden editen, je foto om tot iets moois!

 

Stap 1

Kies jouw favoriete preset en bestel deze in de winkel!

Stap 2

Download de presets en voeg deze toe aan de (gratis) mobiele app van Adobe Lightroom!

Stap 3

Pas de preset toe om je foto met 1 klik, 10 sec. editen, en geniet dan van je eigen foto's!

Anouk Preset's Pakket

Een complete bundel met alle 3 de presets van Anouk. Met deze bundel heb je een mooi totaal basis pakket!

Anouk's Preset Pakket - Winter Wonderland

Met dit pakket van Anouk’s Winter Wonderland (mobiele presets) maak je de foto’s van jouw sneeuwpret in een paar seconden nog mooier!

Anouk's Preset - Basis

Dit is Anouk haar eigen handtekening, een mooie en vooral pure filter voor over je foto’s!

Anouk's Preset - Zwart- Wit

De tweede favoriet van Anouk. Deze preset is heel puur, maar gemaakt in een mooie zwart-wit uitvoering. 

Anouk's Preset - Mat

Heb je liever een wat matte finish over je foto’s, dan is dit zeker een hele mooie filter. En deze kun je tot 10 februari GRATIS  downloaden!!

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn mobiele presets?

Presets zijn een soort van voorinstellingen (filter). In de mobiele adobe lightroom app kun je de kleuren van een foto volledig aanpassen naar eigen inzicht. Dit kan door gebruik te maken van de de losse instellingen, maar ook met een kant en klare preset van Anouk.

Kan ik het ook?

Kan ik het ook? Jazeker! Ik help je bij het installeren en neem je stap voor stap mee via de digitale handleiding welke bij iedere bestelling geleverd wordt.

Wat heb ik nodig om de mobiele presets te kunenn gebruiken?

Je hebt alleen de gratis app van lightroom nodig (voor Iphone gebruikers heb je ook een gratis unzip app nodig. Maar ook dit staat omschreven in de meegeleverde handleiding)

Kan ik deze presets op mijn laptop gebruiken?

Nee, de preset is speciaal gemaakt voor jpg en telefoon foto's en is alleen te installeren in de Lightroom mobiel app. Deze app kan gratis worden geïnstalleerd op je smartphone vanuit de App Store of Google Play Store. De bestanden werken echter ook in combinatie met de professionele desktop Lightroom-software. Dit gebruik vereist echter wel een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap, of een licentie van Adobe Lightroom. Ik raad dan ook alleen het gebruik van de mobiele versie aan.

Waarom is deze preset fijner dan de filters op Instagram?

Wat deze Presets zo fijn maakt om mee te werken, is dat ze het je makkelijk maken om een persoonlijke en constante touch te geven aan je foto's. Heb je je bijvoorbeeld weleens afgevraagd hoe het komt dat de grootste fotografen, influencers en bedrijven een perfecte feed hebben? Het merendeel van de gevallen gebruiken steeds dezelfde preset en niet de verschillende lagen die je bijvoorbeeld op instagram over je foto zet. Deze zorgen nooit voor een eenheid in je foto omdat je ze steeds bij iedere foto handmatig moet instellen. En zo kun eenheid kan creëren in je foto's. En dit dan nog naast het feit dat het je foto's steeds “aantast” in kwaliteit.

Hoe installeer ik de preset?

Hiervoor heb ik een duidelijk handleiding geschreven, en deze zit standaard bij de aankoop van je preset! En voor overige vragen kun je mailen naar; info@anoukpeetersfotografie.nl

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Anouk Peeters Fotografie
%d bloggers liken dit: